fbpx

NOW-fertility: Περισσότερα μωρά από εξωσωματική. Λιγότερο άγχος

Μια νέα προσέγγιση στην προσπάθεια δημιουργίας οικογένειας και διατήρηση της γονιμότητας

Επανασχεδιάζοντας τη φροντίδα στη γονιμότητα

Η έναρξη μιας θεραπείας γονιμότητας είναι μια από τις μεγαλύτερες, και ίσως πιο εκφοβιστικές αποφάσεις ζωής που θα χρειαστεί ποτέ να πάρουν πολλά ζευγάρια ή άτομα.

Η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει ένα τρενάκι συναισθημάτων και να αποδειχθεί στρεσογόνος. Γι’αυτό το NOW-fertility πιστεύει είναι ότι είναι πολύ σημαντικό να προσφέρει εξατομικευμένη εξειδίκευση, και τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη, ώστε να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Σε τι διαφέρει το NOW-fertility;

Το όραμα του NOW-fertility είναι να ηγηθεί παγκοσμίως ως κλινική γονιμότητας. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή στους ασθενείς μας εξειδικευμένων συστάσεων, τους δίνουμε ευρεία πρόσβαση, υποστηρίζουμε με την καλύτερη αντιμετώπιση και μόνιμο καθησυχασμό, στις προσπάθειές μας να τους βοηθήσουμε ώστε να φτάσουν στη χαρά του να έχουν ένα μωρό μια μέρα.

Γιατί να διαλέξετε το NOW-fertility για το ταξίδι σας στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή;

Ταιριάζουμε τις δικές σας προτιμήσεις, ανάγκες και απαιτήσεις με την καλύτερη κλινική γονιμότητας με εξειδίκευση στο συγκεκριμένο θέμα γονιμότητας που χρειάζεστε και όπου υπάρχει η απαραίτητη νομική κάλυψη.

Κάθε ασθενής του NOW-fertility λαμβάνει προσωποποιημένη και υποστηρικτική ποιοτική φροντίδα, 24 ώρες το 24άωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, για όλη τη διάρκεια της πορείας της θεραπείας του, μέσω της δικής του αφοσιωμένης ομάδας πολύγλωσσων ιατρών γονιμότητας, νοσοκόμων, συντονιστών και συμβούλων.

Προσφέρουμε επίσης ένα διάφανο, σταθερής τιμής κοστολόγιο στους ασθενείς μας, ώστε να γνωρίζουν από την αρχή το συνολικό κόστος της θεραπείας τους, ασχέτως του αριθμού των συναντήσεων, υπερηχογραφημάτων και εξετάσεων αίματος που θα χρειαστεί να γίνουν.

Αυτή η μοναδική, καινοτόμος και εξατομικευμένη προσέγγιση του NOW-fertility αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας που έχετε και ελαχιστοποιεί όλους τους παράγοντες που συμβάλουν στο άγχος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας:

Doctors - Clinic

Μια ειδική ομάδα αφιερωμένη σε εσάς

Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας

Πολύγλωσση υποστήριξη και συμβουλευτική 24/7

Ένας νέος τρόπος προσέγγισης - φέρνουμε την κλινική σε εσάς

Ιντερνετικά ραντεβού με ιατρούς, συμβούλους και καθοδήγηση μέσω ίντερνετ σημαίνει λιγότερες επισκέψεις σε κέντρο εξωσωματικής, οπότε λιγότερος χρόνος που θα λείψετε από την εργασία σας, λιγότερες μετακινήσεις και μικρότερος χρόνος αναμονής.

Για να απλουστευθούν τα πράγματα, όλες οι εξετάσεις όπως υπερηχογραφήματα και αιματολογικές μπορούν να διεξαχθούν κοντά στο σπίτι ή τη δουλειά σας, μέσω του δικτύου δορυφόρων συνεργαζόμενων εργαστηρίων μας. Τα αποτελέσματα στέλνονται στη δική σας ομάδα γονιμότητας, ώστε να να πάρουν όποιες αποφάσεις χρειάζεται εγκαίρως, μαζί σας.

Ταυτόχρονα εγγυώμαστε σχετικά με το χρόνο που θα σας απαντώνται οποιαδήποτε ερωτήματά σας, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη πνευματική ηρεμία και λιγότερο στρες.

Οι πληροφορίες στην άκρη των δακτύλων σας

Προκειμένου να νιώθετε ενδυναμωμένοι και πως εσείς έχετε τον έλεγχο της θεραπείας σας, το NOW-fertility χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής ώστε εσείς και η ομάδα σας να είστε διαρκώς σε επαφή και να λάβετε καλά ενημερωμένες αποφάσεις. Αυτό εξασφαλίζει ότι μεγιστοποιούμε τις πιθανότητές σας για μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη.

Το ότι είμαστε πάντα διαθέσιμοι επίσης σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευκούς πόρους και πληροφοριακά φυλλάδια όποτε τα χρειαστείτε.

Personalised Treatment

Αυτή είναι η σωστή στιγμή

Η εμπειρίας μας έδειξε ότι μπορούμε να μειώσουμε το χρόνο που απαιτείται κατά την ιδιαίτερα αγχωτική περίοδο από τη στιγμή που ξεκινάτε να σκέφτεστε την εξωσωματική, μέχρι την έναρξη της θεραπείας, από 24-30 ώρες σε μόλις 8. Αυτή η δραματική μείωση στους χρόνους βοηθά στη μείωση της έντασης και του άγχους που νιώθουν πολλοί ασθενείς, όπως και το συνολικό χρόνο μέχρι να επιτύχουν την εγκυμοσύνη.

Hygeia

Τα κέντρα μας

Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα κέντρα εξωσωματικής παγκοσμίως τα οποία εμφανίζουν σταθερά υψηλά ποσοστά επιτυχίας, εξαιρετικά πρότυπα ποιότητας, έμπειρο προσωπικό και εγκαταστάσεις με τεχνολογία αιχμής.

Our Centres

Η ομάδα μας για τη φροντίδα γονιμότητας

Μέσω της διεπιστημονικής μας προσέγγισης προσφέρουμε τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας από έμπειρους και αφοσιωμένους επιστήμονες γονιμότητας, σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας ώστε να δημιουργήσετε την οικογένεια που θέλετε, ή να διατηρήσετε τη γονιμότητά σας.

Ρωτήστε τον ειδικό του NOW-fertility

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα, ή να μας απευθύνετε μια ερώτηση σχετική με θέματα γονιμότητας, παρακαλούμε “Ρωτήστε τον ειδικό του NOW-fertility”

Book a call

Our care team are here to explore your fertility journey and guide you through your options. Submit your details below to arrange your complimentary 15 minutes call with one of our Fertility Care Coordinators and Fertility Nurses.

× Talk on WhatsApp